Cine suntem?

CAPO TEAM este un nume nou pe piața din România. Este desprins din firma mamă “The Bastards Events SRL”.

După peste 6 ani de experiență în design, copywriting și creare conținut social media, am creat acest brand CAPO Team. În toți acești ani am experimentat și învățat cum funcționează canalele de socializare, campaniile de promovare pentru facebook, instagram sau google adwords.

Ne mândrim să fim printre puținele firme din România care oferă Servicii Complete de Social Media Management. Ce înseamnă acest lucru? Ne ocupăm de imaginea ta online de la concept la dezvoltare și continuând cu promovarea online și mentenanța paginilor pe termen nelimitat.

Pentru a obține cele mai bune rezultate este nevoie de o echipa de specialiști. Este nevoie de multă implicare, testare și un proces de învățare continuă.

Echipa ta suntem noi

Echipa CAPO Team este formată din tineri foarte talentați și cu experiență în domeniile graphic design, branding, copywriting și promovare online.

Colaborăm cu profesioniști din țară dar și din străinătate.

Fie că îți dorești un website de prezentare, un manual de identitate, sau administrarea paginilor tale social media, noi suntem gata să îți sărim în ajutor.

Îți vom oferi cele mai originale soluții personalizate pe afacerea ta.

a

De ce să lucrezi cu noi?

Rețelele de socializare sunt un instrument foarte eficient de comunicare ce îți permit să ajungi ușor la publicul tău țintă. Cu aceste mijloace brand-ul tău va crește în timp împreună cu numărul de clienți. Dacă tehnicile de marketing sunt aplicate corect în social media și ai un conținut de calitate, afacerea ta online va crește în mod organic.

d

5 motive să lucrezi cu noi:

Ce spun clienții?

Cea mai importantă reclamă pe care o poate avea un brand vine din partea clienților săi. De aceea, am introdus pe pagina principală o parte dintre recenziile clienților noștri. Ca tu să te convingi că ne dăm tot interesul pentru a livra o calitate cât mai bună fiecărui proiect. În curând, sperăm să vedem și mesajul tău de mulțumire aici.